søndag 15. november 2009

Framgang Grand Marquoir og litt annet

Det har ikke vært så mye håndarbeid å vise fram den siste tiden, mannen og jeg har flyttet og begge har startet i ny jobb. Slikt tar tid, i tillegg til at det er en del oppussing som må gjøres. Men når sant skal sies så er det vel også en annen grunn til at det har blitt lite posting; i siste innlegg om Grand Marquoir så fortalte jeg om feilen som hadde blitt gjort, og det tok meg noen uker før jeg orket å gå i gang med å ta det opp. Også er det jo sånn at når man først starter, så viser det seg at det tar egentlig ikke så lang tid likevel... :p Bildet viser at del 3 er ferdig, og jeg er midtveis på del 4. Bildet er 3-4 dager gammelt, og snart er jeg ferdig med del 4, hurra :)

There hasn't been much crafting to show the past weeks, moving house and starting a new job takes up quite a lot of time. My last post on the Grand Marquoir, showed that I had some errors that I had to undo. I kept putting it off, untill I finally sat down one night and got it done. It didn't take as much time as I feared, and now part 4 will soon be done! :)


Hadde en fridag fra jobb forrige uke, og da fikk jeg endelig gjort ferdig et lite prosjekt jeg har hatt i tankene lenge. For en god stund siden (et par år?) fant jeg denne nettsiden, jeg kjøpte sort Mandarin Petit og en ramme, og det hele ble liggende. Sist jeg var innom Panduro, fikk jeg se en annen variant, der de hadde brukt stoff og blonder og rammet inn. Det hele var gjort på et blunk, men det er mulig jeg skulle ha sydd blonden fast til stoffet, slik at det holdt bedre. Slik det er nå siger blonden litt under tyngden av ørepynten.

I had a day off from work last week, and got the time to finish up a small project that I've had on my mind for a long time. A while back (maybe a couple of years?) I stumbled across this page, I really liked the idea, and bought yarn and a frame for it, just to put it aside and never really find the time to finish it. Last time I was at the local craft store, I saw a variation on the same idea, this time with a piece of fabric and a lace ribbon. It was a quick project indeed, but I think I maybe should have sewn the lace to the fabric, since the earrings make it sag a bit.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig broderi. Det blir kjempeflott.
Så utrolig moro måte og oppbevare ørepynt på. Dekorativt er det også:)

Tino sa...

Så flink du er til å brodere, det blir virkelig flott.
Ha en fin uke :)

medina sa...

Imponenrende arbeid det der! Det blir vakkert. Du må ha en fin uke.

Hanne sa...

Dette blir bare så vakkert! Litt av et arbeid du legger ned i det.

Bente sa...

Imponerende broderi! Det må jeg si! Utrolig irriterende å ha gjort feil, og kjempekjedelig å ta opp. Men så fint at du er i gang igjen! :)
Kreativt oppheng til ørepynt!

Bie sa...

Wow! Dette var virkelig flott! Skulle ønske jeg var mer tålmodig selv... ;)

FrkSnupp sa...

Så flott det blir! Kjempefint arbeid.