onsdag 10. februar 2010

Grand Marquoir i glass og ramme


Grand Marcquoir er hjemme igjen etter et opphold på rammeverkstedet. :) Rammen er på 60*80, selve broderiet på 47,5*77,5. Forholdene på sidene av broderiet stemmer ikke helt med hverandre, etter å ha hørt prisen på hva en tilpasset ramme uten glass kostet, bestemte jeg meg raskt for en ferdiglaget ramme til nesten halve prisen. Og det ble dyrt nok likevel... :s Men jeg synes også at det fortjener en innramming, jeg er nemlig veldig fonøyd! :)

Har riktignok ikke funnet noen veggplass til det ennå, synes kanskje det litt for "voksent" til å henge i stua, så jeg vurderer foreløpig gangen eller spisestua.

Bildet ble påbegynt i begynnelsen av august i fjor, og fullført nå i januar, med noen ukers pause i oktober/november. Det er brodert på titrådet tellelin, men et ukjent antall dukker DMC 311 og ganske nøyaktig en dukke DMC sølvtråd. Mønsteret ligger tilgjengelig her, mens bloggen til designeren Isabelle Haccourt Vautier finner du her. (skrevet på fransk, men en del bilder av designene hennes.)

Finally, my Grand Marquoir is in frames :) It turned out to be quite expensive, but I still think it's worth the money. Started in August '09, finished this January, 28 count evenweave with DMC 311 and DMC metallic silver. You can find the pattern here, and the designer's blog is here. (French)

3 kommentarer:

Wenche/chawo sa...

Så flott det var.

Nina sa...

Bare helt utrolig flott. Litt av en jobb.

Bøyer meg i støvet

Monstermønster sa...

For en jobb! Gratulerer med fullført! Vakkert, vakkert.