onsdag 2. juni 2010

Endelig!

På grunn av den pågående transportarbeiderstreiken var jeg redd at pakken til Lotta fra meg i Nåldynebytet på Mönster-arkivet ville stoppe et sted i Oslo, men på mandag kom den fram, og da kan jeg vise fram nåleputen jeg laget! Heldigvis likte Lotta den, for jeg var i alle fall fornøyd med den :)

Due to the ongoing transportworker strike in Norway, I was afraid that Lotta's package from me in the swap at Mönster-arkivet would be stuck in Oslo, but in Monday she got it! Luckily, Lotta liked the pin cushion I made, and I'm pretty happy with it, too! :)

Jeg har aldri laget en biscornu før, og har lest i diverse tutorials at sammensyingen av biscornuen kunne være litt trøblete, men det gikk lett som en lek! Mønsteret fant jeg her, og den er brodert på 9-trådet tellelin fra Zweigart med hvit DMC.

I've never made a biscornu before, and I've read in several toturials that the assembling could be a bit tricky, but I was happy that I didn't face any problems. I found the pattern here, and it's stitched on 28-count Zweigart linnen with white DMC.

1 kommentar:

Dittenodatten sa...

Tack än en gång! Den är såå vacker!