lørdag 9. april 2011

Easter scissor keep exchange

I forbindelse med påske har det blitt arrangert et bytte på Crossstitchforum.com, der man skulle lage en "scissor fob" (finnes det noe godt uttrykk på norsk for dette?) med påsketema. Nå har mottakeren på New Zealand fått det, så da kan jeg vise bildene. :)

Jeg valgte å google litt, fant et passende mønster som jeg brukte som utgangspunkt, men jeg har endret litt på fasongen og mønstrene på eggene. Fargene stemmer heller ikke med bildet jeg fant. Baksiden fikk tekst, og i stedet for å brodere på en sløyfe på haren, valgte jeg å sy på et bånd og knyte en sløyfe istedet. Ganske fornøyd med hvordan det ble til slutt, og nå venter jeg spent på min egen. :)

I have participated in a swap at Crossstitchforum.com, where we were meant to make an easter-themed scissor fob. Since the recipient on New Zealand has recieved the fob, I can show some pics. :)

I used google and found an image I liked. I changed the pattern slightly: I altered the shape and pattern of the eggs and used my own colours. There's text on the back side, and instead of stitching the bunny's bow, I sewed on some ribbon and tied it. I'm quite happy with how it turned out, and now I'm just waiting for my own. :)

1 kommentar:

sol sa...

Kan ikke komme på noe godt norsk navn, men knallsøt var den i hvert fall!