søndag 25. september 2011

Nattlig innsikt


Klokken er halv tre natt til søndag, og etter å ha strikket på en hals i hele kveld, sitter jeg igjen med kun 20 cm med garn... Det er ikke mer brunt Smart-garn i lageret mitt, garnbutikken er ikke åpen før på mandag, så da er det vel bare å tusle i seng (lakenskrekk? jeg?)... Skulle bare så gjerne ha strikket litt til, det var jo så gøy...!

It's 2.30 Saturday night/Sunday morning, and after knitting on my cowl the whole evening and night, I'm left with only 20 cm yarn... There's no more brown Smart in my stash, the LYS won't be open before Monday, so I guess it's about time to go to bed... Just wish I could have knitted a bit more; such fun!

3 kommentarer:

Blammy sa...

Hei.. Herlighet så kjedelig.. Tenk nå kunne den vært ferdig.. nei huff skal ikke si noe sånn.. Så mye flott du har laget. Broderi på smekken var knall flott. Ønsker deg en fin søndag

KRØLLEMIKKEL sa...

Alltid kjedelig med for lite garn! Nå er det snart mandag :-)

Vibekes lille ullne sa...

Så kjedelig å gå tom for garn! Morsomt med prosjekter som er vanskelige å legge fra seg da, her er det bare kjedelige for tiden som er vanskelig å ta opp! Nå åpner butikkene snart forresten. :)