lørdag 14. februar 2009

Pakke fra Kina!

Jeg har handlet mer på Ebay! Vel, dette var vel egentlig "jomfruhandelen" min på Ebay, men har tatt lang tid før det kom fram (billig porto). Jeg fikk ikke fargen jeg (trodde) jeg bestilte, mente den var lilla, men dette er da vitterlig mørkeblått. Helt greit, liker fargen jeg; kjøpte heller ikke fordi jeg trengte lilla garn, mer for å sjekke ut selgeren, både garn og porto var nesten for billig til å være sant, tror jeg betalte rundt 75 kr. Garnet er i 100 % ull (ifølge selger), overraskende mykt, og jeg tror det kanskje skal være nok garn til ei lue?

I've done more Ebay-shopping! This was actually my first purchase there, but due to cheap shipping I didn't get it earlier. This is not the colour (I thought) I bought, I ordered a purple skein, but this is navy... It doesn't really matter, I didn't get this because I needed purple yarn, but I wanted to check out the seller since the price for both yarn and shipping sounded too good to be true; I think I payed about 10 USD alltogether. According to the seller, it's 100 % wool, surprisingly soft, and I think it might be enough yarn for a hat?
Morsomme frimerker!

Exotic-looking stamps!

2 kommentarer:

Line Andreassen sa...

Hei, jeg venter en pakke fra Kina som jeg kjøpte på ebay. Jeg betalte de beløpet man kunne betale for at det skulle gå fortere, men har ventet i 14 dager nå. Har kontaktet selger, og han mener pakken er kommet til Norge i følge tracking, men posten finner ikke ut nøyaktig hvor pakken ble sett sist. Jeg har noen spørsmål til deg;
1. Hvor mange dager tok det nøyaktig før du motok varen?
2. Kunne du tracke pakken din hele veien?
3. Vet du hvem jeg skal kontakte for å høre om pakken er kommet ti Norge?
Håper du kan sende meg en mail for svar, blir uten internett en stund. MVH Line Andreassen.

Line Andreassen sa...

Glemte å skrive mailen; superline@live.no