søndag 31. mai 2009

Det står til liv...

... bare ikke på håndarbeidsfronten... "Plutselig" ble det mye å gjøre på jobb: en eller annen gang i vår må jeg ha vært bevisstløs, for siden dette er den første våren på 12 år jeg ikke leser til eksamen (hurra!) var jeg sikkert redd for at jeg ikke skulle få nok å gjøre. Dermed meldte jeg meg som sensor i norsk, og jeg har ørtogførti eksamensbesvarelser jeg skal vurdere, i tillegg til tentamensbesvarelsene til mine egne elever. Slikt blir det lite håndarbeid av...

I tillegg har det i en periode nå vært brodering som har stått i fokus, og da tar det brått litt tid før noe blir ferdigstilt. Den siste tiden har jeg brodert på et julebilde, og det ble endelig ferdig i dag. Broderipakken er fra Permin. Jeg er ikke så veldig begeistret for disse plastrammene som følger med slike pakker, men noe må man jo ramme inn med. Så får vi se om jeg kommer over ei ramme jeg liker bedre etter hvert.

Kommer brått sterkere tilbake! ;)

I'm still alive, but alot to do at work gives less time for crafting. In between "more important" things I've cross stitching lately, and today I finished a christmas picture. The kit is from Permin of Copenhagen. I'm not too fond of the plastic frame that came with the kit, but it'll have to do untill I find something better. I'll be back before you know it... ;)

Ingen kommentarer: