onsdag 13. januar 2010

Godt nytt år!

Nå ja, vi er på god vei inn i januar, men siden dette er årets første blogpost, så hører det liksom med :p

Det havnet to hjemmelagede julegaver til under treet, som ikke er blogget ennå. (Og, med skam å melde, den ene er strengt tatt fremdeles på pinnene...)

Den første er en lue til mannen, som altså ennå ikke er ferdig. Den strikkes i Misty, på et pinnenummer jeg ikke husker i farta. Men hva gjør vel det, den skal jo uansett blogges igjen når den en gang blir ferdig. ;)


Siste julegaven i 2009 var et par grytekluter til mamma som jeg har heklet før, denne gangen i en mer julete versjon. Og det var jo bare hyggelig, for hun er jo alltid fornøyd med ting jeg lager. :D Ellers samme detaljer som sist.


I jula og nå etter nyttår har jeg satt inn høygiret på Grand Marquoir, og er nå på siste del. Hurra! Velger å overse det faktum at jeg har valgt å utsette mye av skyggeleggingen med sølvtråd til slutt, den er noe herk å brodere med! Skal bli godt å bli ferdig, men jeg har kost meg veldig med arbeidet, og faktisk satt pris på prosessen, ikke bare produktet :)

The last two christmas presents for 2009, a hat for my husband (that actually isn't finished yet...) and a pair of potholders for my mum, that I also have made earlier, and she liked them so much that she wanted another pair, but in a more christmassy version this time. Same detalis as last time.

I'm still working on my Grand Marquoir, and I'm now on the last sheet. Yay! I have really enjoyed the process, but is looking forward to the finished product as well. :)

2 kommentarer:

sipusa sa...

Stilige grytekluter med tommel:-D
Er de doble da??

Lua kan jeg ikke se for mye på for det garnet der er alt for fristende...*sikle*

Snuppesnella sa...

Åååå så fine grytelapper du ha heklet til mammaen din !
Likte godt vaffelgrytelappene også ! Har planer om å hekle slike, jeg også.
Takk for visitten din i bloggen min. :)